Nicolae Sevastre

Numele meu este Nicolae Sevastre și de peste 14 ani lucrez în domeniul televiziunii și al cinematogafiei. Sunt Director de imagine, iar datorită job-ului pe care îl am, creez povești vizuale în fiecare zi, utilizând toate cunoștințele artistice și tehnice dobândite dealungul timpului.  Roadele muncii mele le puteți vedea atât în clipurile evenimentelor surprinse de mine, dar și în filmele documentare și în producțiile pe care le realizez, multe dintre ele fiind apreciate atât în țară, cât și în afara ei.

Îmi place să lucrez cu oamenii, să le cunosc poveștile și să le transform pe acestea într-o amintire de neuitat, printr-un film unic, cinematic, care să le dăruiască emoții, de fiecare dată când îl privesc. Caut, de fiecare dată, să surprind emoția sincera și naturală, trăirile, supansul și dragostea, prezentă în fiecare dintre cei pe care îi filmez, iar îmbinându-le pe acestea cu muzică emoționantă, creez o amintire ce dainuiește o viață.  Fiecare moment din cea mai importantă zi a vieții voastre, reprezintă pentru mine o mare onoare, dar și o mare provocare. Aștept cu nerăbdare să pot surprinde în imagini clipele de bucurie din viața voastră!

Cu drag,

Nicolae Sevastre

Daniel Barbu

Salut, cauți un fotograf pentru evenimentul tau? Daniel Barbu este numele meu și de peste 15 ani creez amintiri foto pentru momentele speciale din viața clienților mei. Vin în întampinarea nevoilor acestora, ascultându-le dorințele, răspunzându-le întrebărilor și oferindu-le cele mai bune soluții pentru evenimentul lor. Daca îți dorești mai mult decât o ședință foto în aer liber, te aștept în studio, pentru ședințe foto personalizate, de Craciun, Paște, 8 Martie, New Born sau pentru orice alt eveniment important din viața voastră. Oferta de  albume premium din piele naturală, cu un design unicat, personalizat fiecărui eveniment,( printurile având dimensiunea de 30×30 cu câte 20 pagini), vor face ca amintirile surprinse să dăinuiască întreaga viață.

Aștept cu drag să ne cunoaștem!

Daniel Barbu